fashion week énekesnő sztár Heidi Range
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Range, a Sugababes egykori sztárja exkluzív interjút adott a Life.hu újságírójának. Az énekesnő elárulta, mik a tervei és hogy miért szeret divatbemutatókra járni.

A Sugababes jelenleg nem aktív, bár nem tudni, hogy a népszerű trió összeáll-e valaha újra. Heidi Range az F&F londoni divatbemutatóján árulta el, hogy most épp mivel tölti idejét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"A Sugababes egyelőre pihen, de szólóban mindannyian dolgozunk a saját anyagainkon. Én is szeretnék énekesnőként hamarosan önállóan is jelentkezni, ezen dolgozom most" - mondta Heidi, aki bevallotta, hogy rajong a divatért.

"Igazi csaj vagyok, imádom a ruhákat, kiegészítőket. Ezért nem is hagyok ki egyetlen nagy divateseményt sem. Mindig inspirációt jelent számomra egy-egy bemutató, és később a saját ruhatáramba is beépítem a kifutón látottakat" - tette hozzá az énekesnő.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.