boldogság Pál Dénes párkeresés TV2 párkapcsolat szakma The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezebb párt találnia Pál Dénesnek, mióta megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Voice-t. Az énekes abban reménykedett, hogy a nyári koncertek után lesz lehetősége ismerkedni. Egyelőre úgy tűnik: tévedett.

Hiába nyerte meg különleges kisugárzása és búgó hangja miatt a Voice első szériáját, Pál Dénes a mai napig egyedülálló. Pedig február elején azt nyilatkozta a Life.hu-nak, hogy arra vágyik, olyan párra találjon, aki minden helyzetben mellette áll és megérti őt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A 22 éves énekes egy ideig abban reménykedett, hogy a megszaporodott tavaszi-nyári koncertek után majd lesz lehetősége ismerkedni, de a rajongók között nem talált párra - hiszen ők mégis csak idegenek számára. Dénes ma már ott tart, hogy valószínűleg szakmabeli lesz a barátnője - idézi az énekest a Blikk. "Olyan, akit mondjuk már kicsit jobban ismerek, vagy akivel dolgoztam együtt" - nyilatkozta. Az énekest nemrég a Bravo Otto egyik díjára jelölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.