Kórházba került a terhes szépségkirálynő

baba terhesség Polgár Kriszta pocak szépségkirálynő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napra be kellett feküdnie a kórházba Polgár Krisztinának, aki terhessége nyolcadik hónapjában jár - tudta meg a Life.hu.

Pihennie kell Polgár Krisztinának, ugyanis a pocakjában fejlődő kisfiú bekeményített. A legjobb megoldásnak azt találták az orvosok, ha az anyuka pár napra teljes nyugalomba vonul.

Fotó: Facebook/Alovits Bálint
Fotó: Facebook/Alovits Bálint

"Megfigyelésre a kórházban tartottak, szerencsére semmi baj nincsen a kisfiammal. Úgy gondolta az orvosom, hogy itt nem tudok felugrálni mosogatni vagy egyéb háztartási munkát végezni. Egyszerűen kivontak a forgalomból. Pénteken este a hasam bekeményedett és a férjem a biztonság kedvéért behozott és bent is tartottak. A kórházi élet viszont nem egyszerű, itt megtanítanak ám a rendre. 5.45-kor takarítás a szobában, 6.00 lázmérés, 6.15 vérnyomásmérés" - mesélte nevetve Krisztina, aki alig várja, hogy hazamehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.