Caramel párkapcsolat barátnő Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem szeretné a nyilvánossággal megosztani, ki a barátnője. A hírek szerint a lány, akibe Caramel szerelmes, nem először van jelen a férfi életében.

Mióta kitudódott a hír, hogy Caramel szerelmes, rengetegen kíváncsiak arra, ki az a lány, aki elrabolta az énekes szívét. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Megasztár egykori győztese a legnagyobb közösségi oldalon egy romantikus képpel leplezte le, hogy újra szerelmes. Caramel a minap a TV2 Aktív című műsorának azt nyilatkozta, hogy szeretné a magánéletét megtartani magának, nem pedig elbulvárosítani. Az énekes a legutóbbi szakításakor döntötte el, hogy nem szeretne a magánéletéről beszéni addig, amíg nem történik vele valami nagyon nagy dolog.

Tv2
Tv2

"Biztos, van, akinek ez érdekes, de én már sokat szenvedtem attól, hogy nyilatkoztam a magánéletemről, amire most már próbálok vigyázni. Nem akarom elkoptatni, nem akarom, hogy ezen csámcsogjanak. Nem akarom, hogy a média a magánéletemet sztoriként kezelje. Ez nem egy sztori, ez az én életem, amiben minden nap élek. Számomra ez szent dolog. Nem gondolom, hogy tisztességes lenne a barátnőmet kötelező szereplésnek kitenni, mivel én választottam ezt az utat, nem ők. Tök jó minden" - mondta a kamerák előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.