műsorvezető pocak szülés félelem Szekeres Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a TV2 Szuper Mokka adásában mesélte el, hogy bár már két gyermek édesanyja, a mostani várandóssága sok aggályt ébresztett benne.

Nóri sugárzik a boldogságtól, csodaszép kismama és szinte észre sem venni a pici pocakját. A szüléssel kapcsolatos félelmei azonban arra ösztönzik, hogy mindent megtegyen születendő gyermeke egészségéért.

Forrás: Álmai nyaralója
Forrás: Álmai nyaralója

"Sokkal több az aggodalmam, mint amikor 19 évesen vártam gyermeket. Mindenki azt hiszi, hogy ez rutin már nekem, pedig nem! Fiatalabb korban még minden olyan könnyen megy, akkor egyértelmű, hogy menni fog, nincsenek félelmek, nem hallunk rémtörténeteket. Aztán ahogy telnek az évek, az ember óvatosabb lesz és sokkal tudatosabb. Természetesen nyugtatom magam és megteszek mindent azért, hogy problémamentes szülésem lehessen" - mesélte Nóri.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.