Újabb szépségtitkait árulta el Rubint Réka

bőr Rubint Réka testápolás testradír szépség testedzés bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka végre elárulta, hogy a rendszeres testedzésen és az egészséges táplálkozáson kívül mit tesz még azért, hogy bombaformában maradjon.

Az már köztudott, hogy Réka a finomlisztet, a cukrot kizárja az étkezéséből, mert ez a narancsbőr melegágya. Emellett van még egy trükkje, hogy a bőre szép és rugalmas maradjon. "Hetente egyszer az egész testemet végigradírozom. Találtam egy olyan kétkomponensű Holt-tengeri testradírt, amely nemcsak eltávolítja az elhalt hámsejteket, hanem a benne lévő olaj azonnal táplálja is a bőrömet. Olyan puha lesz tőle az egész testem, mint a baba popsija" - mesélte Réka. Ez azonban nem minden, tudtuk meg tőle.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Ezek mellett olyan testápoló krémet is használok, ami Omega 3 és 6 zsírsavat tartalmaz, vagy sheavajat. Edzés után pedig hidratáló, víztartalmú testápolóval kenem át magam, a vízpótlás ugyanis nagyon fontos a bőröm számára. Reggel és este arctonikkal mosom végig az arcomat, és elárulom, hogy már szemránckrémet is használok. Fontos a prevenció, hogy már huszonéves korban kezdjük ápolni a bőrünket, ne csak akkor, ha már látszanak az öregedés jelei" - osztotta meg a Life.hu-val szépségtitkait Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.