Dukai Regina átlépte saját határait

modell Dukai Regina extrém sport bicikli határ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina maga sem gondolta volna, hogy aznap, amikor elhatározza, hogy változtat az életmódján és vagányabb lesz, máris szembejön vele a nagy lehetőség. Nem hátrált meg, belevágott.

Egy energiaitalt népszerűsítő kampány résztvevőjeként triálosok, parkouros csodagyerekek és freestyle focista labdazsonglőrök, tíz ország csodaszép lányai lepték el meglepetésszerűen az utcákat, hogy energiával töltsék fel a városlakókat és mosolyt varázsoljanak az arcukra. Ebben a fergeteges utcai buliban Regina olyat tett, amitől pár nappal ezelőtt még szigorúan elzárkózott volna.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Pont aznap reggel voltam egy életvezetési tanácsadónál, amikor délután már élesben kipróbálhattam, amiről beszélgettem vele. Elmondtam neki, hogy szeretek biztonságban, kényelemben a megszokott kereteim között élni, ezért sohasem vágnék bele valamilyen extrém sportba. Nem veszélyeztetném semmivel az életemet. Javasolta, hogy bátran próbáljak ki új dolgokat, amikre először azt mondanám, hogy nem csinálom. Aznap délután a legismertebb energia ital által szervezett megmozduláson olyat tettem, amit sohasem gondoltam volna magamról. Lefeküdtem a betonra és hagytam, hogy egy biciklivel átugráljanak felette, egy centiméterre álljon meg a bicikli kereke az arcomtól. Akkor kicsit félelmetesnek tűnt, de utána már nagyon örültem, hogy megcsináltam és leküzdöttem a félelmeimet. Lesz mit mesélnem az unokáimnak!" - büszkélkedett Regina, aki azt azért elárulta, hogy a kormányon ülő lány mutatványára kérték fel először, de azt nem merte elvállalni, és most utólag is úgy látja, hogy jól döntött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.