műsorvezető VIVA COMET-díj Iszak Eszter ruha vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte mindent megmutat majd magából Iszak Eszter a VIVA Comet díjátadó gálán, igaz, nem egyszerre. Hol a lábát, hol pedig a ruhából itt-ott kikandikáló formás kebleit csodálhatják majd meg a nézők A műsorvezetőt a Life.hu elkísérte egy ruhapróbára.

A divattervezők szerint könnyű Iszak Esztit öltöztetni, ugyanis a gála fiatal műsorvezetője vevő mindenre, ami extrém és különleges. Eszti öltöztetésénél az egyetlen probléma az, hogy a 34-es méretű lányra minden divattervezői bemutatóruha kicsit nagy, pedig azokat is vékony modellekre tervezik. A VIVA Comet 2013 gála műsorvezetője az idén sokkal bevállalósabb lett a ruhaválasztásnál, többet mutat meg magából, mint az előző években.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nézd meg Iszak Eszti ruháit a galériában!

"Szeretem az extrém ruhákat, de ez nem azt jelenti, hogy kiteszem a mellem és a fenekem. Olyat nem vennék fel, ami mindenhol ki van vágva, és a fenekemet és mellemet is egyszerre teszi közszemlére. De valamiből azért mutatok majd egy kicsit" - mondta sejtelmesen Eszter, aki egészen másnak látja magát az idén, mint tavaly.

"Lehet, hogy a szerelem változtatott rajtam. Én sokáig kislányként gondoltam magamra, most már nőnek érzem magamat és lehet, hogy ennek köszönhető a változás, a merészség. Sajnos a párom, Ákos nem biztos, hogy itt lesz a gálán, de még az is előfordulhat, hogy betoppan" - osztotta meg velünk Eszter, aki bevonuló ruhájával meglepetést fog okozni, ugyanis nem földig érő estélyi ruhában libben majd végig a vörös szőnyegen.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.