színésznő VIVA COMET-díj Osvárt Andrea ruha díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea díjat fog átadni a VIVA Comet gálán. Az Olaszországban élő színésznőnek jókor jött a felkérés, ugyanis már pár hete itthon pihen - tudta meg a Life.hu, amelynek exkluzív interjút adott a színésznő.

Pár hete még a CBS országos amerikai televízócsatorna The Late Late Show című késő esti beszélgetős műsorában tanítgatta magyarra az amerikaiakat és a műsorvezetővel, Craig Fergusonnal a gulyáslevesről beszélgetett, most pedig itthon tűnik fel a VIVA Comet díjátadó gáláján. A színésznő már pár hete hazajött. A nálunk csütörtökön este a mozikba kerülő Utórengés című katasztrófafilm forgatásának, majd az azt követő promóciós kampánynak a fáradalmait pihenné ki, amelyben főszerepet játszik.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Amikor hazajövök, elsősorban pihenni szeretnék, élvezni a magánéletemet, a barátaimat. De mégis forgattam egy animációs rövidfilmet, M. Tóth Géza Oscar-díjra jelölt animációs filmrendező munkáját, ami engem fog meganimálni, azaz én szerepelek benne. És itt van a díjátadó gála is, amit azért tudtam elvállalni, mert pont itthon tartózkodom. Nem bánnám, ha nem kellene azonnal visszautaznom és munkába állnom, úgy érzem, hogy kidolgoztam magamat. Szeretnék nyaralni menni, szívesen meglátogatnám a testvéremet Ibizán" - mondta Andrea, aki egyelőre nem tudja, milyen ruhát vesz fel a díjátadó gálára és hogy milyen színű lesz a haja. Los Angelesben hosszú barna póthajjal, a filmbeli szerepéhez illeszkedően promotálta új filmjét, azóta rövid és barna színű a frizurája.
"Még nem tudom, hogy mit veszek fel, valamelyik saját ruhámban fogok színpadra lépni. Tele van a szekrényem, biztos találok valami alkalmas darabot. Ha még arra is készülnöm kellene, hogy miben jelenek meg az már dupla munka lenne számomra. Fodrászhoz még elmegyek, de hogy onnan milyen frizurával és milyen színű hajjal, szőkén vagy barnán jövök ki, még nem tudom. Ha nincsen szerepem, akkor szeretek kísérletezni" - osztotta meg velünk a színésznő, aki ismeri a magyar popzenét, így nem lesznek számára ismeretlenek a könnyűzene díjazottjai.

Csütörtök este igazi őrület lesz a Papp László Budapest Sportarénában! A 13. alkalommal megrendezett gálán olyan sztárok teszik tiszteletüket díjátadóként, mint a világszerte ismert szupermodell Palvin Barbara és az Arany Nimfa-díjas Osvárt Andrea. Magyar és nemzetközi fellépők, látványos show és az év legközösségibb elismerése, a SuperFan díj várja azokat, akik 19.30-kor a VIVA-ra kapcsolnak és élőben nézik meg a gálát!

Diktátor lett a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130611-varga-viktor-enekest-diktator-szerepben-fotozta-baratnoje-cinthya.htmlVisszajött Tóth Gabi hangjahttp://www.life.hu/legykepben/20130612-toth-gabi-magyar-enekesno-hangja-visszatert.htmlSimon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.htmlTerhes az RTL Klub sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20130610-hanna-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-lehet-hogy-terhes.htmlFélrelépett Fésűs Nelly színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-fesus-nelly-szineszno-terdet-megmutottek.htmlFelesége miatt bénázott Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130610-ganxsta-zolee-sorcsapolasbol-megbukott-ideges-volt-felesege-miatt.htmlKeresztes Ildikó nem kell a kiadójának?http://www.life.hu/legykepben/20130611-keresztes-ildiko-enekesno-kiado-nelkul-maradhat-mert-megszunik-a-sony.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.