Aradi Balázs felvételi színész angol Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sikerült a Berényi Miklós fiát alakító Aradi Balázs felvételije, aki idén ismét szomorúan távozott a Színház- és Filmművészeti Egyetem felvételijéről. A színész a Life.hu újságírójának mesélt a benne kavargó érzésekről.

Balázs arra hivatkozva lépett ki nemrég a sorozatból, hogy szeretne színészi karrierjére koncentrálni. Akkor még abban reménykedhetett, hogy felvételt nyer az egyetemre.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

"Sajnos idén sem sikerült a felvételim, pedig most is harmadrostás voltam. Tavaly nagyon összetörtem, zokogtam és teljesen kiborultam, idén viszont jól viselem és a jövőbeni terveimre koncentrálok. Szeretnék kijutni Londonba és ott nyelvet és színészetet tanulni. Már ki is néztem pár iskolát, ahova szívesen beiratkoznék. Azt még nem tudom, hogy jövőre megpróbálom-e újra a felvételit, de úgy gondolom, ha külföldön kezdem el építeni a karrierem, akkor már nem biztos, hogy emiatt hazajövök" - tervezget Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.