Royaldiéta fogyás színész Barátok közt Tihanyi Tóth Csaba étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tihanyi-Tóth Csaba egy éve kezdett el jobban odafigyelni az étkezésére és sikerült leadnia pár kilót anélkül, hogy megvonta volna magától a finom falatokat - tudta meg a Life.hu.

Csabának még sportolnia sem kellett ahhoz, hogy egészségesebbnek érezze magát. A színész úgy tapasztalta, elég, ha odafigyel és mértékletesen étkezik, a kilók pedig szépen lassan leolvadtak róla.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Hosszú ideje szénhidrátmentes diétán vagyunk a kedvesemmel és minden nap egy ehhez igazodó menüt rendelünk. Nagyon meg vagyunk elégedve ezzel az étkezési formával, mert ebéd után sokkal könnyebbnek érezzük magunkat és este már nem vagyunk éhesek. Ezzel az apró odafigyeléssel már hat kilótól szabadultam meg úgy, hogy nem vontam meg magamtól a finomságokat. Ettől függetlenül néha elcsábulunk, és ha éppen a Balatonon megkívánunk egy lángost, természetesen veszünk és jóízűen elfogyasztjuk" - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.