Varga Izabella leállás forgatás sorozat Szőke Zoltán Várkonyi András szünet Barátok közt Tihanyi Tóth Csaba Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hetes nyári pihenőre megy az egyik legnézettebb hazai szappanopera, a Barátok közt.

Június 28-án, pénteken kerül adásba az évad utolsó Barátok közt-epizódja az RTL Klubon, utána többhetes nyári leállás következik. Ennek hossza változó volt az elmúlt években, de várhatóan csak augusztus vége felé tér vissza a képernyőre a sorozat - szeptembertől pedig nő a tévék előtt ülők száma is. A szappanopera a múlt héten a legnézettebb műsor volt a magyar tévékben, 1 millió 115 ezren követték a legerősebb epizódot - az origo információi szerint.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az epizód leírása szerint a Vályogos család érthetően kiborult az építkezésen történt baleset miatt, ebből lesznek bonyodalmak. "Miklós szeretne hinni a fiának, de mit tesz majd, ha megtudja, hogy Balázsnak milyen szerepe volt a balesetben? Megúszhatja Balázs a dolgot, vagy vállalnia kell tetteinek következményét, és rendőrség elé kerül az ügy? Esetleg a Vályogos család a saját kezébe veszi az irányítást, és úgy dönt, hogy ők szolgáltatnak igazságot?" - áll a szövegben.

Hétfőtől, július 1-jétől az RTL-en a Híradó után az 1 perc és nyersz korábbi adásait adja le a csatorna, ezt követi majd a Fókusz és az Éjjel-nappal Budapest.

Fura dolog tekeredik Justin Theroux nacijábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130628-justin-theroux-szinesz-nadragjaban-valami-furan-kunkorodott-futas-kozben.htmlA gyilkossággal vádolt Pistorius újra edzhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oscar-pistorius-a-baratnoje-megolesevel-vadolt-delafrikai-parafuto-ujra-edzeni.htmlPalvin Barbi megint felizgatott mindenkithttp://www.life.hu/szepulj/20130628-palvin-barbi-magyar-modell-egy-fehernemus-kepet-rakott-ki-instagram.htmlEgzotikus edzőtáborban készül az olimpikonhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-jakabos-zsuzsa-uszono-olimpikon-egzotikus-edzotaborban-keszult-thaifoldon.htmlSzülése után visszatér a képernyőre Dombovári Vandahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130628-kisfia-szuletese-utan-visszater-az-rtl-klubra-dombovari-vanda-musorvezeto.htmlAzurák Csaba újra a Naplóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130628-azurak-csaba-a-tv2-tenyek-hiradojanak-musorvezetoje-ujra-a-naploban.htmlImádnivaló masnis hajbavaló saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130625-hogyan-legyek-jo-no-farmer-masni.htmlElőször mutatta meg kisfiát Sarah Michelle Gellarhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130628-sarah-michelle-gellar-szineszno-eloszor-mutatta-meg-kilenc-honapos-kisfiat.htmlMással él, de nem válik a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/szeress/20130623-massal-el-szoke-zoltan-szinesz-de-nem-valik-el-a.htmlIlyen volt 20 éve a Barátok közt szívtiprójahttp://www.life.hu/life/galeria/20130604-fotokon-akkor-es-most-seprenyi-laszlo-a-baratok-kozt-szinesze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.