Éjjel nappal Budapest Joe sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűvösre kerül az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője, Joe. Az őt alakító Varga Miklósnak azonban ez egyáltalán nem lesz új helyzet, hisz korábban is ült börtönben.

Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja, aki igazi kemény fiú és nemrég verekedésbe keveredett, ismét bajba kerül. Ezúttal kommandósok viszik el a sorozatban. Ez a jelenet azonban nem okozott gondot Joe-nak, hisz korábban négy évet kapott zsarolás miatt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Szerencsére a valóságban ez nem ment ennyire durván. Amikor értem jöttek a kommandósok, épp az edzőteremben voltam. Elmondták, hogy miért keresnek, megvárták, míg letusolok, és csak ezután vittek el. Még csak meg sem bilincseltek. Bevallom őszintén, megnyugtató volt a tudat, hogy csupán egy forgatáson vagyunk és hamarosan távozhatom a börtön falai közül, pedig még néhány régi ismerőssel is összefutottam odabent" - mondta a Blikknek a Joe-t alakító Varga Miklós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.