Nagy Kristóf Bozont TV2 műsorvezető Megasztár Talán Attila sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szerepben mutatkozik be a Megasztár két fenegyereke, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila - tudta meg a Life.hu.

A TV2 vadonatúj nyári projektje egy rendhagyó országjáró minimagazin, ami július 8-án indul. A Magyarország, jövünk házigazdái a Megasztár 6 fenegyerekei, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila lesznek. A fiúk hetente az ország más-más nagyvárosát keresik fel, hogy megmutassák a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressenek érdekes embereket, és feltérképezzék a helyi szórakozási lehetőségeket. Az első helyszín a csongrádi megyeszékhely, Szeged lesz. "Ati és én ugyan nagyon jó haverok vagyunk, de a habitusunk eléggé különböző. Míg nekem lételemem a jövés-menés és a pörgés, addig ő szívesen elidőzik egy-egy helyszínen hosszabban is. Egyet ígérhetünk: odatesszük magunkat!" - mondta Bozont.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

A srácok a közösségi médiában is aktívan beszámolnak majd az aktuális eseményekről. "Azon leszünk, hogy a nézőknek úgy mutassuk be a városokat, ahogy eddig még nem látták. Remélem, minden korosztálynak tudunk újdonságot, érdekességet mutatni és kedvet kapnak ahhoz, hogy a nyakukba vegyék az országot" - ígérte Talán Attila.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.