Iszak Eszter Dolce Vita koncert Dobrády Ákos motor közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobrády Ákos újabban két keréken szántja a flasztert Rómában, ugyanis az olasz fővárosban nehézkes a közlekedés négy keréken. A robogós dolce vitát a látogatóba érkező barátai is élvezik - tudta meg a Life.hu.

Dobrády Ákos az év elején Rómába költözött, ahol a nyelvtanulás mellett a magyar-olasz kulturális évad könnyűzenei munkálataiban vesz részt.

Forrás: Facebook/Dobrády Ákos
Forrás: Facebook/Dobrády Ákos

"A városban elég nehézkes a közlekedés, ezért motorra cseréltük az autót, mert azzal könnyebben megcsodálhattuk a nevezetességeket. Rómát nekem találták ki, szabadon lehet közlekedni, s bár nehéz parkolni, még a zebrán is meg lehet állni büntetés nélkül. Nagyon élvezem a motorozást, nem is gondoltam volna, hogy ilyen könnyen boldogulok autó nélkül is. Az idő is csodálatos, így igazán élvezem a dolce vitát" - mesélte mosolyogva Ákos, aki nemsokára hazalátogat, ugyanis a Szigetközi Music Fesztiválon lép fel.
"Győri srác vagyok, a pályámat is itt kezdtem, kezdetben kis klubokban léptünk fel" - emlékezik vissza a kezdetekre a zenész. "A Szigetköz számomra egy olyan hely, ahová bármikor szívesen visszatérek. Július 12-én, pénteken a Szigetközi Music Fesztivál vendége leszek, így nagy öröm számomra, hogy újra találkozhatok a helyi közönséggel is" - zárta le a beszélgetést Ákos.

Falusi Mariann: "Peti a társam"http://www.life.hu/legykepben/20130705-falusi-mariann-a-padodo-enekesnoje-kutyajaval-alszik.htmlHujber Ferenc: "Vegyétek el a diplomámat"http://www.life.hu/legykepben/20130708-hujber-ferenc-magyar-szinesz-ugyeben-ugyveddel-egyeztet-a-szinmuveszeti-egyetem.htmlLilu belefutott az Attraction-behttp://www.life.hu/legykepben/20130708-lilu-kovalcsik-ildiko-az-rtl-klub.htmlVégső búcsú Horn Gyulátólhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-horn-gyula-egykori-miniszterelnoktol-ma-vesznek-vegso-bucsut-a-fiumei.htmlTöbb hónapig utazgat a romantikos Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130705-kunovics-katinka-ex-romanticos-enekesno-honapokig-utazgat-a-tengeren.htmlTevegelni készül Fábián Anitahttp://www.life.hu/legykepben/20130702-fabian-anita-a-tv2-sztarja-a-joban-rosszban-sorozat-szinesznoje.htmlFelnőttfilmekbe csábítják Szepesi Nikithttp://www.life.hu/legykepben/20130708-szepesi-nikolett-magyar-uszono-pornofilmes-ajanlatokat-kapott.htmlMilliárdost kosarazott ki Zalatnayhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno-milliardos-ferfit-kosarazott-ki-evekkel-ezelott.htmlLuxusnyaralással lepte meg édesanyját az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130703-mujahid-zoli-enekes-hajozni-kuldte-edesanyjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.