spórolás Kiszel Tünde lánykérés gyűrű nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja érkezett haza Görögországból Kiszel Tünde, ahol különös kalandban volt része. A családi vakáción számos izgalmas dolog történt vele, még a kezét is megkérték - tudta meg a Life.hu.

Tünde kislányával, Donatellával és nővérével, Csillával tíz napot töltött a csodás Kos szigetén. A híresség egész évben szorgalmasan spórolt, hogy ezt a néhány napot igazi luxusban tölthessék.

Forrás: www.kiszeltunde.hu
Forrás: www.kiszeltunde.hu

"Év közben nem költök sem cigarettára, sem más élvezeti cikkekre, inkább ezt a pénzt beteszem egy perselybe, hogy legyen miből nyaralni" - magyarázta praktikus módszerét a dekoratív médiaszemélyiség, akinek ezúttal is sokan csapták a szelet Görögországban.
"Még a szálloda személyzete is megdicsért, azt mondták, én vagyok a legcsinosabb vendégük. Természetesen jólesik, ha bókolnak az embernek. Volt egy görög fiatalember, aki a 10 nap alatt végig csapta nekem a szelet, hiába mondtam neki, hogy otthon vár a lovagom. Ő csak ostromolt, bonbonokat, virágot küldött a szobámba. Amikor este lementünk a tengerpartra, vagy a bárba táncolni, akkor is mindig odajött hozzám. Felkért táncolni, mindent megtett, hogy kényeztessen. Persze hiába" - mosolygott Tünde, aki életében először még teniszezett is és a búvárkodásnak is hódolt. S bár a nyaralás végig rengeteg izgalmas élményt tartogatott számára, a legmeglepőbb fordulat az volt, amikor a görög fiatalember a hazaindulásuk előtt elé állt egy gyűrűvel, és megkérte a kezét.

Forrás: www.kiszeltunde.hu
Forrás: www.kiszeltunde.hu

"Nagyon kedves volt és helyes is, de természetesen nemet mondtam neki" - osztotta meg velünk Tünde, aki néha elfelejti pasijai nevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.