A bőröndbe rejtett lány barátnőjét is kivégezték

gyilkosság halál erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hasonlóság van a Londonban kivégzett Szandi és volt barátnője halála közt.

Féltékeny exkedvese végzett G. Mercédesszel is, aki a múlt héten brutális körülmények közt meggyilkolt Kovács Alexandra barátnője volt.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Merci egy gazdag, 39 éves férfival járt, ám amikor kiadta az útját, exkedvese meggyilkolta őt. Szandit érthetően sokkolta barátnője elvesztése. "Nagyon megdöbbent, összeomlott. Sokkolta Mercédesz halála, hiszen hosszabb ideje jóban voltak. Szandi azelőtt is nagyon óvatos volt az életben, a férfiakkal meg pláne, nem ment bele soha alkalmi kapcsolatokba, mindig körültekintően választott partnert, de ezután még bulizni is ritkábban járt el" - mondta el a Borsnak Szandi édesanyja. A 29 éves lány végül szintén egy exkedvesének esett áldozatul. A 29 éves Gy. László nem tudta elfogadni, hogy a lány már nem akarja őt, hiszen Szandi szerelmes lett egy másik fiúba, akivel hosszútávra tervezett, esküvőt, gyereket szeretett volna Balázstól. Ettől a jövőtől fosztotta meg gyilkosa, aki miután bestiálisan megölte, egy bőröndbe rejtette és London egy elhagyatott részén hagyta holttestét.

Megnősül Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-zambo-krisztian-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-megnosul-hatalmas-lagzit-szeretne.htmlO.J. Simpson elhízott a börtönbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130728-oj-simpson-ugye-ujratargyalasat-keri-szabadlabra-akarja-helyeztetni-magat-az.htmlSaját kenyeret süt az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-berkes-gabi-enekesno-voice-versenyzoje-hazi-kenyeret-sut-gyerekeinek.htmlIlyen cuki Polgár Kriszta kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20130725-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-tunderi-kisfiaval-pozolt.htmlHőség - A Hungaroringen is többen rosszul lettekhttp://www.life.hu/legykepben/20130728-horegriado-vasarnapra-tizenot-megyere-adtak-ki-harmadfoku-figyelmeztetest-a-hungaroringen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.