Esztergályos Cecília színésznő RTL II Szombat esti láz sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cecília legkedvesebb festményét ajánlotta fel aukcióra, hogy a súlyosan beteg Balázs Sanyikának és anyukájának segíteni tudjon az árverezésen befolyt összeggel - tudta meg a Life.hu.

Sanyika koraszülött volt, aminek következtében számos beavatkozáson és műtéten esett át. Miután epilepsziás lett, a táplálását csak gépi adagolással tudják megoldani, emiatt pedig napi 24 órás teljes felügyeletet igényel.

Forrás: Facebook/Esztergályos Cecília
Forrás: Facebook/Esztergályos Cecília


"Sanyika édesanyja keresett meg és kérte, ha módomban áll, segítsek rajtuk. Mivel épp most látható a legújabb kiállításom Vácott, úgy gondoltam, elhívom őket és odaajándékozom nekik az egyik legkedvesebb festményem, amit 8 évvel ezelőtt, a nagynénémről festettem. Bár a szívemhez nőtt a kép, úgy éreztem, a ragaszkodásomnál fontosabb, hogy a kisemberen segíthessek. Amikor a család segítői ellátogattak a galériába, átadtam a képet, hogy aukcióra tudják bocsátani. Nagyon drukkolok, hogy minél több pénzt sikerüljön a családnak gyűjteni, mert nagy szükségük van a befolyt összegre" - mesélte Cecília.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.