színésznő harag testvér Venezuela Barátok közt Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek hallgatása után végre kibékült Venezuelában élő bátyjával Fodor Zsóka. A férfi élő műsorban kérte számon Zsókán az elmaradt családalapítást, ezért haragudott meg a Barátok közt egykori sztárjára - írja a Blikk.

Magdi anyus egy tévéfelvételen orrolt meg bátyjára, amikor a nagycsaládos férfi szóvátette, hogy bár felnéz a színésznőre, büszke igazából akkor lenne rá, ha olyan családban élne, mint a Barátok közt sorozatban általa egykor megformált Magdi anyus.

"Ezzel arra célzott, hogy én elváltam, és nincsenek gyerekeim" - mondta Zsóka, akit annyira megdöbbentettek testvére szavai, hogy évekig nem is állt szóba az 1956-ban Venezuelába költözött Tamással.

Azonban az élet átírta a forgatókönyvet, mostanában napi szinten beszélnek bátyjával az internet segítségével.

RTL Klub
RTL Klub


"Sajnos nemrég autóbalesetet szenvedett, eltörte a karját, amelyet meg is kellett műteni. Szerencsére már jobban van, ám úgy néz ki, hogy csak jövő szeptemberben tud meglátogatni Magyarországon, hiszen az utazás majdnem tízezer kilométer hosszú. Amióta a szüleim elmentek, nekem már nincs más rokonom rajta kívül. Imádom a gyerekeit is, ráadásul már négy unokája is van. Én nyolc évvel ezelőtt voltam kint nála, akkor sétáltunk a kis indián falvak felett, 4500 méter magasban, a hegyekben. Akkor élvezzük a legjobban egymás társaságát, amikor a közös programok alatt hosszasan beszélgetünk. Bár mára a felesége is megkedvelt, korábban nehéz volt elfogadnia, hogy nem értette, miről beszélünk Tamással" - tette hozzá a színésznő.

Újra iskolapadba ül Szily Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130729-szily-nora-a-lifehu-sztarszerzoje-ismet-iskolapadba-ul.htmlIsmét Bárdos András mondja a hírekethttp://www.life.hu/legykepben/20130801-bardos-andras-ismet-hiradot-vezethet-de-felesege-mate-kriszta-nelkul.htmlElköltözött Budapestről Harsányi Leventehttp://www.life.hu/legykepben/20130729-harsanyi-levente-az-mtva-musorvezetoje-elkoltozott-budapestrol.htmlAutószerelőnek készült Tompos Kátyahttp://www.life.hu/legykepben/20130726-tompos-katya-magyar-szineszno-gyermekkent-autoszerelonek-vagy-kiralylanynak-keszult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.