Ikergyermekei anyját gyászolja Szellő István

édesanya halál ikrek műsorvezető gyász Szellő István Híradó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető ikergyermekeinek édesanyja, Naim Renáta hosszú, súlyos betegség után hunyt el vasárnap - tudta meg a Borsonline.

Hétfő délután értesült arról a Bors, hogy Szellő István ikreinek édesanyja, a 38 éves Naim Renáta hosszú, súlyos betegség után vasárnap éjjel örökre lehunyta a szemét. A gyönyörű fiatal nő gyermekei, Alen és Manna augusztus végén ünneplik negyedik születésnapjukat. Édesanyjuk azonban már nem örülhet velük, és egyelőre az sem tisztázott, hogy a picik neveléséről ki gondoskodik majd. Ki pótolhatja azt a mérhetetlen szeretetet, amiből csak alig négy évig részesülhettek?

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Köztudott, hogy Szellő és Renáta még a gyerekek születése előtt szakított. Az viszont sohasem derült ki, hogy mi történhetett pontosan. Nem tudni, mi volt az a probléma, amiért a terhessége hatodik hónapjában járó nőnek egyedül kellett maradnia. Mindezek ellenére az RTL Klub híradósa 2009 nyarán még így nyilatkozott: "Bármi is történt, továbbra is jó a kapcsolatom Renátával, és a gyerekek mindig számíthatnak rám" - jelentette ki akkor Szellő.

Hétfő délután a Bors munkatársa Renáta házánál ­talál­kozott Szellő Istvánnal, aki kegyeleti okokra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni. Ma azonban a Life.hu-nak megszólalt az ismert műsorvezető, és elárulta, hogy mi lesz a gyermekeivel ezután.

A 46 éves Szellő Istvánnak ikergyermekei mellett két nagyobb fia is van. András és Ádám a híradós előző két házasságából született. Az RTL munkatársa második házasságának megromlása után ismerkedett meg Naim Renátával.

Súlyosan beteg kisfiún segít az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130730-esztergalyos-cecilia-magyar-szineszno-sulyosan-beteg-kisfiun-segit.htmlAlekosz milliókért tálalna ki az RTL Klubrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130721-milliokert-szapulna-egy-botranykonyvben-alekosz-az-rtl-klubot-az-egykori.htmlIdősödő úrral szexelt az RTL Klub sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20130718-rita-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-kikezdett-egy-kozepkoru-ferfival.html5 sminkhiba, amitől öregebbnek látszolhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130715-5-sminkhiba-amitol-oregebbnek-latszol.htmlPazar köszönetajándék Katalinnak Vilmostólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130805-katalin-specialis-ajandekot-kap-vilmostol-halabol-elso-gyermekuk-szuletese-miatt.htmlÉvekig várhat az örökségre Komár László özvegyehttp://www.life.hu/legykepben/20130806-komar-laszlo-2012ben-halt-meg-de-meg-nem-tuztek-ki.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 85. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130721-muller-peter-heti-utravalo-85-resz.htmlMintás cipők többféle stílusbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130805-divatos-mintas-cipok-tobbfele-stilusban-igy-viseld.htmlKülönleges sportokat űznek a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130722-kulonleges-es-uj-sportok-iden-a-szorfdesztkan-evezes-a-gladiator.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.