Sziget Fesztivál műsorvezető szingli ügyvéd Orosz Barbara költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara bevallotta, hogy véget ért a kapcsolata ügyvéd kedvesével, dr. Pap Lajossal. A férfi a napokban elköltözött a műsorvezető lakásából, ahol együtt éltek.

Egyedül, azaz barátnőivel bulizott a Sziget VIP részében Orosz Barbara, aki ismét szingliként éli az életét. A híresztelésekkel ellentétben csak a napokban és nem korábban szakított a férfivel, akivel tavasszal már lemondta az esküvőjét, de a pár továbbra is együtt élt Barbara lakásában.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"Ismét szingli vagyok és nagyon élvezem. De ugyanakkor azon vagyok, hogy megpróbálom újraépíteni a kapcsolatomat Lajossal, aki túl messzire nem került tőlem a szakítás után sem. Egy ismerősöm közeli lakását bérelte ki a körútnál. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán fog-e nekem hiányozni. Akkor még minden rendben volt köztünk, amikor az első pletykák szárnyra kaptak a szakításunkról, most viszont vége. Azóta minden este a barátnőimmel bulizom" - osztotta meg a Life.hu-val a Tűsarok műsorvezetője, aki az elmúlt időszak nagyon megviselt, lefogyott, és 36-os lett a mérete.

A műsorvezető kezét két év után kérte meg a férfi, az év elején Barbi már lelkesen válogatta az esküvői ruhákat, és egy esküvői magazin címlapján is pózolt.

Extrém ruhában szigetelt az újdonsült feleséghttp://www.life.hu/legykepben/20130806-galambos-dorina-a-mrs-colombo-egyuttesenekesnojepely-barna-felesege-neon-szinekben.htmlSzerelmes évfordulót ünnepelt az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szekeres-adrienn-enekesno-15-hazassagi-evfordulojat-unnepelte.htmlFeléli tartalékait Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szebeni-istvan-egykori-hirados-meg-mindig-munkanelkuli-feleli-tartalekait.htmlTalpig öltönyben fesztiválozott a politikushttp://www.life.hu/legykepben/20130806-schmuck-andor-oltonyben-fesztivalozott-a-politikus-uj-baratnojevel-lindaval.htmlÓriási robbanás volt Óbudánhttp://www.life.hu/legykepben/20130807-hatalmas-gazrobbanas-tortent-budapesten-a-timar-utcaban.htmlMegtámadta a rák Dustin Hoffmanthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-dustin-hoffman-szinesz-daganatos-betegseget-sikeresen-kezeltek.htmlHalálosan megfenyegették a ValóVilág sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-cristofel-a-valovilag-egykori-hose-feljelentest-tett-halalos-fenyegetes-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.