Agyi infarktust kapott Nótár Mary édesanyja

betegség édesanya Nótáry Mari énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary édesanyja agyi infarktust kapott. A Zámbó Jimmy-díjas énekesnő testvéreivel felváltva járt be hozzá a kórházba és soha nem hagyták magára.

Több helyen is kezelték Mary anyukáját, magyarországi kezelése tavaly ősszel fejeződött be, de a gyógyszerek szedését a mai napig nem hagyta abba. Az énekesnőben a párja és barátai tartották a lelket, nekik köszönheti, hogy ép ésszel és lélekkel átvészelte azt az időszakot, amikor édesanyja az életéért küzdött. Az énekesnő örült, hogy édesanyja felépült az agyvérzésből, ade zt nehezen vette tudomásul, hogy elhagyja az or­szágot. Írország­ban élő férjéhez, Mary édesapjához utazott.

Forrás: Facebook/Nótár Mary
Forrás: Facebook/Nótár Mary

"Természetesen lelkileg és szellemileg is nagyon megviselt anya kiköltözése. Amikor útnak indult, könnyes szemmel vettünk búcsút egymástól. De szerencsére napi szinten tartjuk a kapcsolatot egymással, sokat beszélek vele telefonon vagy Skype-on. Olyan, mintha mindig mellettem lenne, és ami a legfontosabb: számtalan alkalommal megleptek már azzal, hogy hazajöttek látogatóba a testvéreimmel együtt, hiszen ők is kiköltöztek hozzájuk" - magyarázta Mary a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.