ByeAlex életében először járt a Balatonnál

víz koncert ByeAlex Balaton énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete járt először a Balatonon ByeAlex, de ezt nem tartja cikinek. A vízpart helyett inkább a jó ételek és ízek érdeklik - tudta meg a Life.hu.

A 29 éves énekes még a tikkasztó melegben sem szereti a vízparton tölteni az időt, helyette inkább gasztrotúrákat szervez a barátaival.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Egyetlen emlékem van a Balatonról, egy három héttel ezelőtti, amit egy fellépés alkalmával szereztem. Azelőtt még sosem voltam a tónál, a vízhez sosem kötődtem, nem vonz az úszás és a napozás sem. Mikor felléptem csupán azt tapasztaltam, hogy iszonyat mennyiségű víz van a közelemben, de nem volt katarzisélményem a tó láttán. Augusztus 20-án Zamárdiban a Strand Fesztiválon lépek fel, de utána nem maradunk a parton megnézni a tűzijátékot, inkább beülünk egy jó kis csárdába. Szeretek új ételeket, ízeket kipróbálni, mert igazi gasztroguru vagyok. A tipikus balatoni ételeket, a lángost és a hekket például nem szeretem" - mesélte ByeAlex, aki a forróságban megszabadul legendás kötött sapkájától.

"Nem hordok sapkát a kánikulában, nem őrültem meg. Mivel baseballsapka-gyűjteményem van, azok közül választok majd a hangulatomhoz illőt. A ruha kiválasztásánál a kényelem a fő szempont. Tudom, vannak olyanok, akiknek szúrja a szemét a ruhatáram, de úgy gondolom, pont egy-egy extrémebb viselet tesz egyéniséggé" - mosolygott ByeAlex.

Nem az énekes az egyetlen, aki az idén csodálkozott rá először a magyar tengerre.Rubint Réka 39 évesen fürdött először a Balatonban.

VV Ági babalábat mutatotthttp://www.life.hu/legykepben/20130815-szogeczki-agi-vv-agi-megmutatta-kisfia-patrick-apro-labacskajat.htmlLali odavan a fiatal műsorvezetőérthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-az-ejjelnappal-budapest-lalija-odavan-adaert-a-reflektor-musorvezetoert.htmlKeleti Andrea sanyargatja magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-keleti-andra-oktoberi-kurtoskalacs-fesztival-haziasszonya-lesz-elotte-mar-koplal.htmlTragikus balesetet szenvedett a kaszkadőrhttp://www.life.hu/legykepben/20130815-halalra-zuzta-magat-a-londoni-olimpia-megnyitojara-james-bondkent-ejtoernyovel.htmlLaky Zsuzsi második babáját várjahttp://www.life.hu/legykepben/20130814-laky-zsuzsi-egykori-europa-szepe-ismet-babat-var.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.