Laky Zsuzsanna baba terhesség szépségkirálynő kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kistestvért kap Laky Zsuzsi, Európa egykori szépe kislánya, Luca. Zsuzsa ugyanis ismét babát vár.

Laky Zsuzsi kétéves kislánya hamarosan kistestvért kap. Az örömhírt és a baba 4D-s fényképét az édesapa, a harcművész Dietz Gusztáv osztotta meg a közösségi oldalán.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, 4D fotó: Facebook/Dietz Gusztáv
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, 4D fotó: Facebook/Dietz Gusztáv

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv a kis Lucával 2011-ben, a kép bal sarkában pedig a kistestvér 4D-s fényképe

"A kisTesó! Már szeretem"- lelkendezett az édesapa, örömére pedig azonnal reagáltak az ismerősei.
"Gratulálok Zsuzsi és sok boldogságot! - kívánták Európa 2003-as szépének, aki azonnal reagált is a jókívánságokra.
Zsuzsi egy korábban azt nyilatkozta, hogy kisfiúra vágyott volna első gyerekként, talán most ez az álma is teljesül a csodaszép kislánya után.

Vasárnap lesz Palácsik és Vajna esküvőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130814-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuje-amerikaban-lesz-antonio-banderas.htmlHalálos gázolás az Örs vezér térenhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-villamosmegalloba-hajtott-egy-autos-az-ors-vezer-teren-egy-ember.htmlFilmproducerként tér vissza Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20130812-joshi-bharattal-ter-vissza-a-joban-rosszban-a-tv2-sikersorozata.htmlEgy nappal a baleset előtt kezdte az ivást a szlovák milliomosnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-eva-varholikova-rezesova-szlovak-no-nyomozati-anyagabol-kiderult-hogy-sokat.htmlVisszaéltek R. Kárpáti Péter nevévelhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-a-thalia-tanoda-egynapos-mesterkurzust-igert-r-karpati-peter-nevevel.htmlNem terhes, csak meghízott Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legykepben/20130813-jennifer-aniston-szineszno-nem-terhes-de-elismerte-hogy-felszedett-par.htmlVilágsztárokkal bulizott Zimány Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130813-zimany-linda-modell-amerikaban-ismert-emberekkel-bulizott-jane-fondaval-robin.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.