Epilepsziás sofőr gázolt az Örs vezér terén

gázolás Örs vezér tere epilepszia Toyota baleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, szerda reggel halálos kimenetelű baleset történt a budapesti Örs vezér terén. A nyomozás során kiderült, a villamosmegállóba hajtó Toyota sofőrje epilepsziás roham miatt veszítette el uralmát járműve felett.  

Az autós szerdán a Fehér út irányából hajtott az Örs vezér tér felé, amikor járművével a korlátot átszakítva a 3-as villamos megállójába hajtott. A Borsonline információi szerint a kocsiban ülő házaspár épp Törökországba indult nyaralni, amikor a tragédia történt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

J. György nagy valószínűséggel epilepsziás rohamot kapott, ezért hajtott lassítás nélkül, dudálva a megállóba. A balesetnek egy halálos áldozata van. Egy kétgyermekes édesanya, M.-né F. Mónika majdnem elérte az aluljárót, amikor az autó elsodorta őt. A negyvenéves nő életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, a további öt sérültet, négy nőt és egy férfit az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.