színésznő TV2 Szabó Zsófi sérülés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz helyzetbe került a Jóban Rosszban szőke színésznője, akinek a lába súlyosan megsérült. Emiatt komoly fájdalmak között fogja kedd este vezetni a TV2 Aktív című műsorát, mint vendég házigazda - tudta meg a Life.hu.

Zsófi egy váratlan rossz lépésnek köszönheti a sérülést, ami elsőre egyáltalán nem is tűnt súlyosnak.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi
Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Zsófi maga osztotta meg az egyik közösségi oldalon a feldagadt lábáról készült fotót

"Tegnap futni voltam, hiszen félmaratonra készülök, amelyet Erőss Zsolt emlékére fogok lefutni. Edzés közben ment ki a bokám. Akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, nem fájt annyira" - emlékezett vissza a színésznő, aki később rájött, hogy nagyobb a baj, mint gondolta volna. "Estére nagyon bedagadt a bokám, és komoly fájdalmaim voltak, ezért orvoshoz mentem. Fájdalomcsillapítót kaptam és kiderült, hogy szalaghúzódásom van" - tette hozzá Zsófi, akinek ekkor kellett meghoznia azt a döntést, hogy a sérülés ellenére vállalja-e az Aktív forgatását, mint vendég műsorvezető. "Volt róla szó, hogy esetleg elcserélem az esti adás felvételét egy másik napra, de nem akartam. Szeretnék maximálisan helytállni a sérülés ellenére is. Szerencsére a műsor pultjába kapaszkodhatok a felvétel alatt, és a rövid felkonferálásokat egy lábon állva is kibírom" - nevetett a színésznő, akinek ezután azonban pihentetnie kell a lábát, ha nem akar tartós problémát.

Osvárt Andi luxusautós menyasszony letthttp://www.life.hu/legykepben/20130827-osvart-andrea-szineszno-a-megdonteni-hajnal-timeat-cimu-vigjatekban-foszerepet.htmlTagad a halálos balesetet okozó Rezesováhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-eva-varholikova-rezesova-szlovak-milliardos-birosag-ele-allt-a-vad.htmlÖsszeáll a TV2 két tehetségkutatósahttp://www.life.hu/legykepben/20130826-solt-klaudia-a-the-voice-versenyzoje-es-farkas-zsolti-az.htmlFelismerhetetlen szőke nő lett Kulka Jánosbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-kulka-janos-szinesz-egy-transzvesztita-borebe-bujik-felismerhetetlen-lett.htmlVilmos herceg barátját macsetével lemészároltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-vilmos-herceg-regi-baratjat-egykori-brit-tisztet-macsetevel-lemeszaroltak-kenyaban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.