Radics Gigi nem hagyná el a kutyáját egy pasiért

kutya mentés okostelefon énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ágyban alszik imádott kutyájával Radics Gigi, aki egy apró, fehér, bolognese szerető gazdája. Az énekesnő el sem tudja képzelni az életét kedvence nélkül, akit sohasem hagyna el egy férfiért sem.

Az állatbarát Gigi mindig az elsők között található, aki arcát adja a kutyákat mentő kampányhoz. Az Illatos úti, gazdátlan és sérült kutyákért küzdő Vigyél Haza alapítvány speciális, mobiltelefonos kutyakereső alkalmazásának bemutatóján egy szívszorító történetet osztott meg a Life.hu-val.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg az Illatos úti bemutató sztárjait és kedvenceiket!

"A menedzserem, Anikó mellett voltam részese egy elveszett kutyus és gazdija újbóli egymásra találásának, amelyet könnyek nélkül nem is bírtam végigasszisztálni. Anikó lakhelyén veszett el egy általa is jól ismert, Alma nevű, másfél kilós kutyus, akinek eltűnését mindenhol kiplakátolták. Egy hónap múlva együtt mentünk egy koncertemre, amikor Anikó hirtelen lefékezett a kocsijával, ugyanis meglátta az utcán a keresett kutyust. Egy lány sétáltatta, kiderült, találta. Mondtuk, hogy ismerjük a gazdáját, aki belehal kedvence eltűnésébe. Nagy nehezen bekönyörögtük őket az utóba és elindultunk az egyik kávézóban kifüggesztett plakáthoz, hogy a gazdi telefonszámát megtudjuk. Mindnyájan végigbömböltük az utat. Pont ott ült a férfi, aki először azt hitte, viccelünk, majd boldogan ölelte magához Almát. Kiderült, ő is zenész, így a következő koncertemre meghívtuk, ahol feljött a színpadra Almával együtt és elmeséltük kettőjük szerencsés véget ért törtenetét is" - mesélte Gigi, aki szívből örül annak, hogy a jövőben egy pillanat alatt, a mobiltelefonján keresztül is tud segíteni egy kóbor kutyusnak gazdája megtalálásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.