Hujber Ferenc színész botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét határokat feszeget a botrányairól híres Hujber Ferenc, aki ezúttal egy meleg karakternek kölcsönzi a hangját és kifejezetten örül a különleges feladatnak.

Már egy ideje nem kérdés, hogy a színész nagyon szereti az extrém helyzeteket és a polgárpukkasztást.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az elmúlt hónapokban a színész botrányaitól volt hangos a sajtó, egyik leleplező bejelentése érte a másikat. Épp a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának vallotta be elsőként, hogy hamis érettségivel felvételizett a Színművészetire, és a diplomamunkáját is hamisította. Szintén ő maga árulta el, hogy hosszú ideje nyitott kapcsolatban él feleségével. Most ismét extrém területre kalandozik: egy sorozatban a meleg főszereplőt szinkronizálja - örömmel.

"Főmacsónak állított be a média, ezért végtelenül örülök, hogy egy szó szerint 'más' karakter szólal meg a hangomon. A meleg ismerőseim imádnak engem ezekben a szerepekben. Szerintük méltón képviselem őket, mert nem játszok rá egy nyíltan 'más' figurára" - mondta a színész a Blikknek.

Liptai Claudia az idén a combjait mutogattahttp://www.life.hu/legykepben/20130828-liptai-claudia-combjait-mutogatta-es-till-atillaval-vezeti.htmlAlec Baldwin fotósra támadthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-alec-baldwin-szinesz-megtamadott-egy-lesifotost-new-yorkban.htmlRadics Gigi nem hagyná el a kutyáját egy pasiérthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-radics-gigi-enekesno-a-vigyel-haza-kutyamento-alapitvany-mobiltelefonos-kutyakeresojenek.htmlÖsszeáll a TV2 két tehetségkutatósahttp://www.life.hu/legykepben/20130826-solt-klaudia-a-the-voice-versenyzoje-es-farkas-zsolti-az.htmlExtrém szexvágyait teregeti ki Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20130826-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-extrem-szexvagyait-teregeti-ki-uj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.