Demcsák Zsuzsa facebook Rubint Réka TV2 Kökény Attila iskolakezdés Liptai Claudia Bálint Antónia Megasztár Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt az izgalom több híresség családjában is az elmúlt napokban. Volt, ahol az iskolakezdés álmatlan éjszakákat okozott szülőnek és gyereknek egyaránt. Bálint Antónia és Demcsák Zsuzsa kislánya, Schoberték  középső gyermeke, Kökény Attila fia, Liptai Claudia Pankája és Gubás Gabi kisfia is tegnap kezdte el az első osztályt - tudta meg a Life.hu.

Rubint Réka és Schobert Norbi Lara iskolájába íratta be Norbikát. A kisfiú már nagyon készült a suliba, hetekkel a nagy nap előtt minden este összekészítette az iskolatáskáját. A család izgatottan várta az évnyitó pillanatát, Réka pedig biztos benne, Norbi jól veszi majd az akadályokat. Ahogy fogalmazott: "Olyan, mint az apja, a jég hátán is megél majd".
A kis Norbit nem csupán édesanyja, de kamerák is várták az iskola előtt. "Még nem tanultunk, csak barátkoztunk és elmeséltük, hogy ki, hol nyaralt" - mesélte mosolyogva a kisfiú.

Forrás: Facebook/Bálint Antónia
Forrás: Facebook/Bálint Antónia

Bálint Antónia kislánya, Babi, augusztusban lett 6 éves

Bálint Antónia Facebook-oldalán osztotta meg, hogy mennyire izgult az évnyitó előtt, talán jobban, mint kislánya, Babika. "Túl vagyunk az évnyitón! Nagyon megkönnyebbültem. Tegnap éjjel alig tudtam elaludni, annyira izgultam. Persze azt álmodtam, hogy elaludtunk. De ez szerencsére nem vált valóra." Az egykori szépségkirálynő ezzel együtt azt is leszögezte, több fotót és hírt nem posztol gyermekéről, rajongóinak ezúttal vele kell "beérniük".

A Megasztár nézői még emlékezhetnek a megható pillanatra, amikor Kökény Attila a tehetségkutató döntőjében a színpadra hívta kisfiát, Lalikát is. Nos, a kisfiú immár "nagyfiú" lett, és iskolapadba ült. Az énekes elárulta, gyermekét rajz- és matektagozatos osztályba íratták.

Demcsák Zsuzsa kislánya minden reggel ugyanazzal a lelkesedéssel megy az első osztályba, hazaérve ontja magából az élményeket.
"Mi tanító nénit választottunk, az ő személye volt a legfontosabb. Megnéztem egy csomó állami iskolát, Tamara is eljött velem egy csomó helyre, végül együtt választottunk"-mondta a műsorvezető.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös gyermeke, Panka is idén kezdte az iskolát, híres szüleik pedig büszkén kísérték a lányokat az első osztályba.

Gubás Gabi kisfia, Attila tegnap lépte át először az iskola küszöbét, a színésznő kislánya, Anna pedig a jövő héten kezdi a bölcsis beszoktatást. "Én jobban izgultam, mint a fiam, mert már tudtam, hogy ez mivel jár, de anyukaként még nem voltak iskolás tapasztalataim. Nagy tudásszomjjal van megáldva. Ő a szabadságát fogja megkapni a tanulás által, szárnyalhat. Mindent tudni fog, ami ahhoz kell, hogy boldog legyen. Kerületi iskolába írattuk, kéttannyelvűbe. Heti öt órában fogja tanulni az angolt" - osztotta meg velünk a színésznő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.