Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor produkció Alföldi Róbert tehetségkutató Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiemelkedett az X-Faktor első, szombat este felvételről látható adásának mezőnyéből Kristóf. A fiú előadása könnyre fakasztotta a mentorokat, köztük Alföldi Róbertet, akik alig győzték méltatni a produkciót.

Megható előadással, szerényen és az énekes szakma iránti alázattal állt az RTL Klub tehetségkutatójának színpadára Kristóf. A fiatal jelentkező maga is meglepődött hatalmas sikerén, többek között azon, hogy Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház egykori igazgatója is könnyekig meghatódott és mentortársával, Tóth Gabival borult össze a produkció után.

Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence
Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence

A színész-rendező korábban már kifejtette, hogy pont a Kristófhoz hasonló tehetséges fiatalok miatt vállalta a mentori szerepet. "Számomra is nagyon fontos, hogy jobban lássam, mi érdekli a fiatalokat, mi az, ami megmozgatja őket..." - mondta akkor a mentor, aki a válogatók előtt megfogadta, nem fog sírni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.