Megváltozott külsővel áll kamerák elé Lilu

frizura X-Faktor Istenes Bence tehetségkutató műsor Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hajjal vezeti az RTL Klub X-Faktorának élő adásait Lilu - tudta meg a Life.hu.

Bár sokáig rövid frizurát viselt, most megnövesztette a haját Lilu. Az RTL Klub X-Faktorának műsorvezetője elárulta, gyorsan nő a haja, nem volt szüksége póttincsekre.

Forrás: Facebook/Lilu
Forrás: Facebook/Lilu

"Nem szeretek semmit, ami mű, és ez igaz a műhajra is. Már örülök, hogy úgy döntöttem, hagyom megnőni, ráadásul az élő adásokban is jó lesz, hogy variálható a frizurám. Kibontva is hordhatom, de ha azt akarjuk, konttyal, feltűzve akár rövid hatásút is tud belőle varázsolni a fodrász. Így sokkal változatosabb lehet a megjelenésem" - mesélte a Life.hu-nak a tévés.

"Úgy tapasztalom, a környezetemnek is tetszik a változás. A napokban például Steiner Kristóf azt írta nekem a Facebookon, hogy el sem tudott volna képzelni korábban hosszú hajjal, de most arra kért, soha többet ne vágassam le" - tette hozzá Lilu.

Vágó Réka tervezte Orbán Ráhel cipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20130909-vago-reka-cipotervezo-tervezte-orban-rahel-menyasszonyi-cipojet.htmlCseke Katinka szinte egyáltalán nem láthttp://www.life.hu/legykepben/20130909-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-szinte-alig-lat-hat.htmlTényleg cuki a csillogó körömlakkal kikent óvodás?http://www.life.hu/anyaskodj/20130815-ovodas-es-kisiskolas-korban-kezdik-sminkelni-magukat-a-gyerekek.htmlÚj fotók Orbán Ráhel esküvőjérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130909-uj-fotok-orban-rahel-eskuvojerol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.