X-Faktor Karsai Zita Megatánc Megasztár RTL Klub Karsai Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megatánc egykori versenyzője, DJ Bobo táncosa, Karsai Zita és az X-Faktor énekese, Karsai Kata féltestvérek - tudta meg a Life.hu.

Ha akarnák, se tagadhatnák le rokonságukat a lányok, ugyanis szinte mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra. Bár Kata csak szűkszavúan nyilatkozott testvérével kapcsolatban, annyit elmondott, hogy Zizi nagyon örül annak, hogy jelentkezett a tehetségkutatóba. "Biztat, hogy menjek az álmaim után, és abszolút támogat abban, hogy beteljesítsem azokat" - mesélte.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Megtudtuk, Karsai Kata nem először jelentkezett énekversenyre, a fiatal lány feltűnt a Megasztár 4. válogatójában is. Hogy akkor milyen hatással volt a zsűritagokra, nézd meg az alábbi videóban:

Barátok közt sztár az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130918-a-baratok-kozt-egyik-foszereploje-bozsek-mark-az-xfaktorba-probalkozik.htmlTitkos viszonyból született lánya a humoristánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130918-nagy-bando-andras-humoristanak-titkos-viszonybol-szuletett-lanya.htmlMeztelenül, leláncolva, kutyatálból vacsoráznihttp://www.life.hu/legykepben/20130917-sebzo-vagyak-konyv-bemutatojan-beszelget-a-szadomazo-szexrol-is-almasi.htmlÁtalakít a Jónő Team: dögös nő lett a vagány Brigibőlhttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130917-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-dogos-no-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.