színésznő Szabó Zsófi szex tanács intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófit közösségi oldalán faggatják a tinilányok és olykor intim kérdéseket tesznek fel neki.

"Mikor feküdjek le a barátommal?", "Te mikor vesztetted el a szüzességedet?", "Szexeltél már autóban?". Ilyen kérdésekkel bombázzák Szabó Zsófit a fiatalok az interneten. A színésznő pedig készséggel válaszol követőinek, még azokat is kedvesen rázza le, akik komolytalan vagy túl intim kérdésekkel zaklatják. Zsófi nem ismer tabutémát - tudta meg a Bors.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Meglepődtem, hogy a fiatalok milyen intim kérdéseket tesznek fel. Bár ha nem az interneten kommunikálnánk, hanem szemtől szemben állnánk egymással, bizonyára nem lennének ennyire bátrak" - magyarázta a színésznő.
A sok komoly, olykor zavarba ejtő kérdés mellett a kissé pimasz, szemtelen felvetésekre is szívesen felel. Valaki arra volt kíváncsi, hogy Zsófit leszbikus kapcsolat fűzi-e Sarka Katához, vagy Hajdú Péterrel kiegészülve szerelmi hármast alkotnak-e. A szőke szépség azonnal viccesen válaszolt: "Mindkettő... Ez most komoly???" - ez a válasz természetesen határozott nemet jelentett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.