anyaság TV2 Gáspár Győző szülés Gáspár Evelyn Édes Élet karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem feleség, sem édesanya nem szeretne lenni Győzike idősebb lánya. Hogy miért? Azt állítja, a karcsúsága és a karrierépítés fontosabb számára, mint az előbbiek.

Gáspár Evelin a TV2 Édes élet című műsorában sokkolta szüleit a bejelentéssel, amikor Győző megkérdezte tőle, mikor lesz menyasszony. "Soha! Megmondtam neked, hogy az életben nem fogok férjhez menni! Nekem gyerek sem kell, apa, én ezt nem! Nem fogom az alakomat elrontani ilyen dolgokkal, olyan szépen lefogytam" - csattant fel.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

Győző először elszomorodott, majd a következőképpen kommentálta lánya szavait: "Jól teszi, hogy nem szül. Ebbe a világba?! Ma már minden gyerek drogos, haszonleső, részeges és alkoholista. Nem tisztelnek sem istent, sem embert. Elcseszett generáció, nem is baj, ha nem hoznak utódokat a világra. Evelin is bolond lenne szülni. Ha még egyszer kezdhetném, én sem csinálnék gyereket. Unokát majd szeretnék, de ha nem lesz saját, legfeljebb örökbe fogadunk a lelencből" - jelentette ki.

Szuperételek az egészségérthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130917-szuperetelek-az-egeszsegert-chlorella-spirulina-kakao-goji-bogyo-noni-juice.htmlLedobta ruháit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130920-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-levetkozott.htmlElragadó, csajos öv pár madzagból - Így készítsd el!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130917-hogyan-legyek-jo-no-csomos-ov-keszitese.htmlZsírpárnákkal küzdesz? Erre figyelj!http://www.life.hu/sztarszerzok/20130919-mozgas-kaloria-zsiregetes-zsirparnakkal-kuzdesz-erre-figyelj.htmlHétvégi horoszkóp (szeptember 20-22.)http://www.life.hu/tested-lelked/20130919-hetvegi-horoszkop-2013-szeptember-2022-ezoteria-csillagjegy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.