facebook Szabó Zsófi kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan már tegnap megírtuk, Szabó Zsófi Facebook-oldalán panaszolta, hogy őt és kutyusát, Gyémántot megtámadták a vaddisznók. A történetet sokan kommentelték, a színésznő pedig kiakadt a rosszindulatú hozzászólásokon.

"Ilyen kommenteket írtak páran a tegnap este történtekhez" - tette közzé a szőke celeb: "A vaddisznók gyökereket esznek... ha valakire rátámadnak, az erősen elgondolkodtató" - írja egy Facebook-felhasználó. "Kíváncsi vagyok, mint mondanak a vaddisznók rólatok, akik az ő erdejükbe költöztetek. Szerencsétek, hogy nekik nincs kihez menni panaszkodni - mondjuk erdei média - ahol elmondhatnák, milyen zajosak vagytok és az erdei állatok fuldoklanak a kipufogógáztól, képzeld csak el ha még puskájuk is lenne és bármikor kiirthatnak az egész családod egy befolyásos disznó közbenjárására" - olvasható egy komment.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"És ki vette el a területet a másiktól? Pusztuljon minden állat, ami nem idomított. Biztos, a vaddisznók a hibásak- Irtsuk ki őket, hülye szőke liba..." - szólt be Zsófinak egy másik hozzászóló.

A Jóban Rosszban színésznője nem vette jó néven a fenti megjegyzéseket, és leszögezte, komolyan fontolóra veszi, hogy elköltözik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.