esküvő TV2 Gáspár Győző fogászat Mr és Mrs Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvőiruha-választás, fogorvosi kezelés, megcsalás - Gáspárék története folytatódik.

Miután a múlt héten a TV2 Mr. és Mrs.-éből megtudhattuk azt a hiánypótló információt, hogy Gáspár Győző az antidepresszánsoktól kissé lusta nemi szervét - isten tudja, miért - Tóth Péternek hívják, most az Édes Életben ismét a pár "hétköznapjaiba" kukkanthattunk be. Győzőt és Beát hatodik esküvőjük ruhapróbájára kísérhettük, nagy titkot nem árulunk el azzal, ha elmondjuk, a showman a szokásos formáját hozta: volt hiszti és balhé is, mondjuk egy forgatás alatti - oly sokszor emlegetett - pánikrohamot már hiányolunk, de tényleg.

Fotó: TV2
Fotó: TV2



Felesége ruhaválasztásánál jobban már csak az verte ki Győzőnél a biztosítékot, hogy az asszonynak éppen a nagy nap előtt - és természetesen a kamerák kereszttüzében - fájdult meg a foga, irány az orvos - ez itt a reklám helye. A Gáspár-saga tegnapi csúcspontjaként orvos, beteg és hozzátartozó jó néhány percig dilemmázott azon, mi legyen szegény Bea húzásra megértett fogával: Győző szó szerint hiánypótló ötlettel állt elő, miszerint az esküvői fotók és néhány mosoly erejéig kis gézdarabbal kellene kitölteni az űrt.

Megoldásképpen Bea foga egyelőre marad, majd kap egy kivehetőt egy időre, később pedig az is lehet, hogy Győző aranyfogat csináltat az asszonynak, mert megérdemli. A trauma lecsengéseként a családfő bevallotta, hogy hiába duci és foghíjas a nője, számára ő a legszebb, konklúzióként, amióta megkomolyodott szeretőt sem tart - ami rég volt, az meg tán igaz sem volt, Tóth Péter pedig - mint tudjuk - úgyis hallgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.