Válságban VV Ágica kapcsolata

TV2 Szögeczki Ági féltékenység Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltékenység mérgezi meg Szögeczki Ági és olasz párja szerelmét. A pár az Édes élet kamerái előtt veszett össze.

Titokzatos hódolója akadt Ágicának. A férfi meglehetősen különös módját választotta a szerelmi vallomásnak, a lány kocsija szélvédőjén hagyott cetlin üzent neki, hogy mindenképpen hívja fel. Bár Ági váltig állította, hogy nem tudja, kitől származik a papírfecni, kedvese nem hitt neki és kiakadt. A ValóVilág egykori sztárja otthon, édesanyjánál sírta ki magát, elárulta, úgy érzi, ha helyre is tudják hozni kapcsolatukat, a mosolyszünet nem két percig tart majd közöttük.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


"Renato nagyon féltékeny típus, próbálja leplezni, de látom az arcán" - mesélte Ágica, aki korábban arról vallott, hogy a szerelemféltés neki is rossz tulajdonsága. "Itt állok egy hatalmas változás előtt, költözünk ki Olaszországba, és megint úgy érzem, mint már többször, hogy összeomlik az életem" - zokogott Ágica, akinek még az is megfordult a fejében, hogy közös kisfiukkal, Patrickkal Magyarországon marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.