Fura viszony alakul Alföldi és Danics között

X-Faktor Danics Dóra Alföldi Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmesen nyilatkozott az X-Faktor szombati műsorában Alföldi Róbert Danics Dórával való kapcsolatáról. A vasárnapi döntést követően az énekesnő a mentorhoz hasonlóan szintén titokzatoskodott.

"Kezd fura viszonyunk kialakulni a kulisszák mögött" - árulta el az élő show-ban Dóra produkciója után a rendező. A mondatra mi is felkaptuk a fejünket és az énekesnőt kérdeztük, vajon mire is gondolhatott a mentor.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Róberttel érdekes pillantásokat váltunk, amikor elsétálunk egymás mellett a folyosón vagy kávézunk. Én élvezem ezeket az aprócska pillantásokat és azt a néhány mondatot, ami elhangzik közöttünk" - vallotta be Dóra, aki mosolyogva hozzátette, nem tudja a nevén nevezni, hogy mi is ez közöttük tulajdonképpen. Az énekesnő elárulta, hogy mikortól datálódik a különös kapcsolatuk. "A múlt heti kritikája után annyit mondtam neki, hogy beszédem van magával, Róbert" - emlékezett vissza Dóra, és hozzátette, bár Alföldi szavaira is nagyon sokat ad, de az első számára saját mentora, Geszti Péter véleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.