párkapcsolat szerelem Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosolyogva pózolt Debreczeni Zita barátjával, Kristóffal egy belvárosi szórakozóhely Gatsby partija alkalmából felállított vendégfal előtt, pedig a férfi korábban hallani sem akart a közös szereplésről szerelmével, sőt Zita sem posztolt ki közös fényképeket, csak egy-egy apró részletet kettőjükből.

Zita gyakran viszi magával szerelmét, Kristófot nyilvános rendezvényekre. A jelenlévő fotósok, újságírók már megtanulták, hogy jobb nem fotózni a férfit, ugyanis tavasszal Kristóf rátámadt egy túl kiváncsi operatőrre. A férfi köztudottan nehezen viseli a Zitával együtt járó médiaérdeklődést, ezért is meglepő, hogy önként pózolt a rendezvényen.

Forrás: Facebook/KIOSK Budapest
Forrás: Facebook/KIOSK Budapest

Zita nyáron ünnepelte egyéves évfordulóját az agyontetovált férfival, akivel ez volt az első közös nyaralásuk Törökországban. "Mi már egy pillantásból vagy egy fél szóból is tudjuk, hogy mire gondol a másik" - mesélte boldogan Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.