Szabó Ádám végre beszél barátnőjéről

X-Faktor Szabó Ádám szerelem versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hetek óta folynak a találgatások, hogy az X-Faktor énekese és háttértáncos exbarátnője valóban újra összemelegedtek-e a produkcióban. Ádám elárulta, mit érez.

Ádám két hónapja jelentette be, hogy másfél év után szakított szerelmével. Azóta egyikük sem lépett tovább, és a közös munka megint egymás mellé sodorta őket. Ádám minden mondatából azt érezni, hogy még mindig nagyon heves érzéseket táplál barátnője iránt, és ha nem is azonnal, de a kapcsolatukban még benne van a folytatás lehetősége. A harmonikás fiú állítja, hogy a tehetségkutató ideje alatt biztos nem fogja újrakezdeni kapcsolatát Nikivel.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mi nagyon jól elvagyunk Nikivel, és jól érezzük magunkat a közös munka folyamán, de ebben nem látunk többet. A szakításról se beszélünk, mert mi már ezt a dolgot elfeledtük. Fájt a különválás, de normális emberek módjára tudtuk ezt megbeszélni akkor. Amikor Niki közelében vagyok, azt érzem, hogy jobban teljesítek. Mindkettőnk számára most az x-faktoros munka a legfontosabb, ha megint belebonyolódnánk az érzelmekbe, az rossz hatással lenne a teljesítményünkre" - árulta el Ádám az RTL Klub reggeli műsorában.

A beszélgetés során szóba került Ádám színpadi megjelenése is, aminek kapcsán ismét felmerült, hogy milyen fontos számára volt kedvese véleménye.
"A stylistom szerencsére nagyon jó ruhákat ad nekem, eddig nem volt panasz és Niki is el szokta mondani a véleményét. Múltkor megdicsért, hogy jól nézek ki. Amikor még együtt voltunk, mindig beleszólt, hogy mit viseljek és sokat vitáztunk ezen. Őszintén megvallva nem öltözködtem jól és Niki megszabta, hogy hogyan öltözzek fel, de neki jó ízlése van. A kapcsolatunk nagyon fontos számomra."

Uhrin Benedek egyenesbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20131107-uhrin-benedek-tancdalenekes-megsem-kerul-az-utcara-vegre-tudja-fizetni.htmlMádai Vivien máris igent mondana a pasijának?http://www.life.hu/legykepben/20131108-madai-vivien-uj-szerelmerol-mesel-akinek-igent-mondana.htmlKönyékig gipszben áll színpadra Nótár Maryhttp://www.life.hu/legykepben/20131107-notar-mary-begipszelve-all-a-sztarban-sztar-szinpadara.htmlTornóczky Anita bevallotta: külön él a férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-tornoczky-anita-kulon-el-ferjetol-szini-belatol.htmlSaját magának tervez esküvői ruhát Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-csezy-enekesno-sajat-maganak-tervezi-az-eskuvoi-ruhajat.html"Ön ölte meg a feleségét? Igen!"http://www.life.hu/legykepben/20131107-kardos-lajost-a-soroksaron-meggyilkolt-no-ferjet-hazugsagvizsgalatra-hivtak-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.