lemondás hétvége szerelem Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyszer nagyobb az esélye, hogy csalódás ér, ha a hét elején randizol. Szombat a tuti időpont - derül ki egy friss felmérésből.

Régóta az igazit keresed? Lehet, hogy csak rossz napokon próbálod megtalálni. Mostantól jegyezd meg a következőt: ne szervezz találkát hétfőre. A hét elejére megbeszélt randikat ugyanis négyszer nagyobb eséllyel mondják le az utolsó pillanatban.

Forrás: Thinkstock

Főleg munkahelyi elfoglaltságra, betegségre vagy fáradtságra hivatkoznak ilyenkor. A legnépszerűbbek a hétvégi légyottok, legalábbis a match.com randioldal válaszadói között. Bevallásuk szerint a szombati esti találkozókat nem is szokták olyan gyakran lemondani. A portál szakértője szerint a szombat estéknek különleges hangulata van, ami plusz izgalmat visz a randiba. Kate Taylor hozzátette: nem meglepő, hogy a hétfők leszerepeltek, mivel az emberek ilyenkor stresszesebbek, több a munkájuk, vagy még kimerültek a hétvége miatt.

És, hogy tuti sikered legyen a szerelemben, még egy dologra figyelj a nap megválasztása mellett: a ruhádra. Ahogy a Life.hu is megírta, a férfiak azokat a lányokat kedvelik leginkább, akik pirosban mennek el randizni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.