Új, fiatal pasit villantott Kiszel Tünde

rajongó Kiszel Tünde naptárdíva hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év végére még tartogatott meglepetést Kiszelt Tünde, aki a Tabu Tv hagyományos évzáró gálájára nem kislányával, Donatellával érkezett. Az ifjú hölgy hiába kapott alkalmi ruhát a rendkívüli alkalomra, zsenge kora miatt nem kísérhette el édesanyját a késő esti partira.

Egy ifjú titánba karolva lépett be a szórakozóhelyre a pár hete születésnapját ünneplő Kiszel Tünde, aki mellől egy tapodtat se tágított új lovagja.

Kattints ide és nézd meg, kik jöttek még el a partira! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ismeretlenek zaklatják VV Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/20131230-az-rtl-klub-egykori-valovilag-szereplojet-attilat-ismeretlenek-zaklatjak-az-interneten.htmlTaxisként dolgozik Szulák Andrea párjahttp://www.life.hu/legykepben/20131230-szulak-andrea-szineszno-enekesno-parja-gabor-taxiskent-dolgozik.htmlMalacokat árul a politikushttp://www.life.hu/legykepben/20131228-schmuck-andor-politikus-ujevi-szerencsemalacokat-arul.htmlKi, kivel, hol és mikor? Az év botránykönyveihttp://www.life.hu/legykepben/20131216-az-ev-botranykonyvei-szepesi-niki-balint-antonia-domsodi-gabor-majka-keleti-gyorgyi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.