Már bekötött kézzel forgatott Gesztesi Károly

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
operáció Jóban Rosszban színész kéz Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Füredi Attilája már karácsony előtt bekötött kézzel forgatta a jeleneteket, amelyek a csuklóműtétje után kerülnek csak adásba.

A Life.hu elsőként, már december közepén megírta, hogy csuklóműtétre készül Gesztesi Károly.
A színész akkor azt is elárulta, hogy már bekötött kézzel forgatott, ugyanis betervezett műtétről lévén szó előre lehetett a sorozat forgatókönyvét módosítani. Gesztesi csuklója 10 hétig lesz gipszben, de már a jövő hét második felében kamerák elé áll.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Itt szenvedett balesetet Schumacherhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-utvonalat-jarta-vegig-egy-profi-sielo-a-francia-alpokban.htmlVonatjegyre sem telik Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-anyagi-problemakkal-kuzd.htmlÍgy fest Demi Moore bikinibenhttp://www.life.hu/legykepben/20140101-igy-fest-demi-moore-bikiniben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.