szerelem Javier Bardem Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány héttel első gyermekük születése után a spanyol álompár is tiszteletét tette az Oscar-gálán.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy eget rengető románcról beszélünk, ha Javier Bardem és felesége, Penelope Cruz kerül szóba. A két Oscar-díjas színész lassan húsz éve ismeri egymást, de közelebbi kapcsolatba csak a 2008-as közös filmjük, a Vicky Cristina Barcelona kapcsán kerültek. Itt már nem lehetett tagadni, hogy a filmvásznas szerelem életre kelt, és a szépséges Penelope menthetetlenül elcsavarta a sármos Javier fejét. De éppenséggel fordítva is történhetett a dolog, a lényeg azonban ugyanaz: az újdonsült szülők szerelmesebbek, mint valaha - pillantásaik mindent elárulnak!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Oscar győztesei 2011-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110228-oscar-gyoztesek-es-musorvezetok-2011.htmlKitüntetés és boldogság a Douglas családbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110225-kituntettek-catherine-zetajones-szinesznot.htmlFöldrengés Új-Zélandonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110222-foldrenges-ujzelandon.htmlAranyba öntött modellekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110221-londoni-divathet-vivienne-westwood-ruhai.htmlFergeteges karnevál Nizza városábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110221-fergeteges-karneval-nizza-varosaban.htmlMindenki kedvence Heidi, a kancsal oposszumhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110218-ime-heidi-a-kancsal-oposszum.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.