híresség Beatles Paul McCartney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészlegenda Paul McCartney csillagot kapott Hollywoodban.

Paul McCartney gitározni próbál a kitüntetésével... A zseniális zenész is beállt azon hírességek közé, akik csillagot kaptak a Hírességek sétányán. Paulé lett a 2460. elismerés a prominens utcában, a többi Beatles-tag - John Lennon, George Harrison és Ringo Starr mellett.

AFP
AFP


Afganisztánba megy a herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120209-afganisztanba-megy-harry-herceg.htmlSzívtiprók, ha találkoznakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120208-brad-pitt-es-george-clooney-az-oscar-jeloltek-bulijaban.htmlNick Nolte szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120207-nick-nolte-szulinapos.htmlGladiátornő lett Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120206-gladiatorno-lett-madonna.htmlSchwarzenegger Indiában járthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120203-arnold-schwarzenegger-indiaban-jart.htmlMillióknak énekel ma este Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120203-millioknak-enekel-ma-este-madonna.htmlHatvan éve a trónonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120203-hatvan-eve-a-tronon-ii-erzsebet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.