40 éves lett az Oscar-díjas amerikai színésznő

Oscar-díj színésznő Chris Martin Gwyneth Paltrow People Magazin születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 28-án lett 40 éves a szépséges Gwyneth Paltrow.

A kétgyermekes édesanya legutóbb a Bosszúállók című film szereplőgárdájához csatlakozott, és a bemutatón, a vörös szőnyegen pompázva vallotta be, imád öltözködni. Sőt, tud is. Ahogy azt korában a Life.hu is megírta, divathóbortoktól mentes, letisztult, elegáns stílusával a People magazin idén őt választotta a világ legjobban öltözött nőjének.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow a legjobban öltözött sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120914-gwyneth-paltrow-a-legjobban-oltozott-sztar.htmlGwyneth Paltrow az év ikonjahttp://www.life.hu/life/galeria/20120914-gwyneth-paltrow-az-ev-stilusikonja.htmlSmink nélkül pózolt Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110909-smink-nelkul-pozolt-gwyneth-paltrow.htmlSchobert Norbit megverték, nem is egyszer - Videohttp://www.life.hu/legykepben/20120928-schobert-norbi-fitneszgurut-rubint-reka-ferjet-megutottek-mar-tobbszor-is.htmlÚjra dolgozik a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120928-vv-eszter-drdadi-eszter-ujra-praktizal-videken-dunafoldvaron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.