Damu Roland erőszak letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandnak főhet a feje - nemcsak állása és hírneve miatt kell aggódnia, de a börtönben sem várják szívesen az agresszív színészt.

A Bors úgy tudja, nem a mostani volt az első eset, hogy Damu agresszívan lépett fel barátnőjével szemben. A színész állítólag gyakran verte kedvesét, Timit, aki mindig megbocsájtott neki, de emellett annak szüleit is többször megfenyegette. Amikor a szülők kék-zöld foltokat fedeztek fel lányuk testén, és azt számonkérték a színésztől, Damu igen agresszív lett, de nem volt ez másképp a Hal a tortán felvételén sem. Itt képtelen volt elviselni a vereséget, és az őt csitító barátnőjén vezette le a feszültséget.

Forrás: mti
Forrás: mti

Damut most letartóztatták, mert félő, hogy ha szabadlábon védekezne, az agresszivitástól sem riadna vissza, hogy lebeszélje volt párját a vádakról - ami egyébként nemi erőszak és bántalmazás. Azonban a börtönben sem várják tárt karokkal a színészt: a nők bántalmazása ugyanis igen érzékeny pontja a legtöbb közösségnek, így Damunak is van félnivalója, ha rács mögé kerül.

Rettegnek a párbajtól a Vastag-testvérek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-rettegnek-a-parbajtol-a-vastagtestverek.htmlMester Tamás fellázadt Szíj Melinda ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-mester-tamas-fellazadt-szij-melinda-ellen.htmlKiderült, kivel csalta férje Eva Longoriáthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101121-miatta-valik-el-eva-longoria.htmlDamu Roland őrjöngött: kirúgta a TV2http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101119-damu-roland-elozetesben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.