Charlie Sheen erőszak feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tettlegesség és jogtalan fogva tartás miatt bepereli Charlie Sheen amerikai színészt az a nő, akit a közelmúltban a híresség társaságában találtak akkor, amikor ő egy New York-i szálloda szobájában randalírozott.

A felnőtt filmekben szereplő Capri Anderson szerint Sheen rasszista sértegetésekkel vagdalkozott, hozzávágott egy lámpát, és a torkát szorongatta azon az ominózus estén, amikor Sheen eszméletlenre itta magát. A nő az ABC televízió adásában tűnt föl hétfőn, és részletesen beszámolt a szállodai incidensről, amelynek végén a lakosztály fürdőszobájába zárkózott a színész elől. Sheent mentő vitte egy közeli kórház pszichiátriai részlegére. Anderson állítja, őt csak arra bérelték fel, hogy a színész kísérője legyen egy vacsorán. Másnap a színésznek eltűnt a több tízezer dollárt érő karórája, amit állítása szerint Capri vett le róla, és elfelejtette visszaadni neki. Az ügynek még koránt sincs vége, hiszen mindkét fél vádaskodik a másikkal szemben. A legjobban fizetett televíziós színész egyik szóvivője tagadta a nő állításait.

Forrás: AFP
Forrás: AFP




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.