bukás nézettség Stohl András Való Világ Lilu Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába minden erőfeszítés, a TV2 szépen elverte a ValóVilágot vasárnap. RTL Klub-os belső információk szerint pánikhangulat uralkodik a csatornánál, és megpróbálnak mindent bevetni a nagyobb nézettség érdekében.

Mint ahogy azt már megírtuk, folyamatosan változtatják a ValóVilág műsorainak időpontját. Ma 21:20-ra van kiírva a beszavazó, de információink szerint helyet cserél a Showder Klubbal, és csak 22:10-kor indul a reality élő show-ja. Tegnap a TV2 Naplója is jócskán lekörözte a ValóVilágot a nézettségi adatok szerint, így nincs mit szépíteni: a VV eddig nem hozza a tőle elvárt sikereket.

Forrás: RTL
Forrás: RTL

Erőlködnek, nagyon erőlködnek: eddig szó sem volt arról, hogy 24 órás élő internetes közvetítés lesz, de sokan nehezményezték, hogy így még biztosabb, hogy megírt koreográfia szerint haladnak majd az események. Jelen állás szerint nem tudjuk, ki az, aki 0-24-ben Alekoszékat nézi majd, de hamarosan elindul az internetes nonstop adás is. Az egész ValóVilág-história legnagyobb vesztesei azok a szerkesztők, akik apait-anyait beleadnak, hogy minél izgalmasabb és szerethetőbb legyen a műsor. Sokat dolgoznak rajta, lelkiismeretesen, de eddig még nem sikerült meggyőzni a televíziónézőket, mivel csak a villalakók élvezik a nagy felhajtást és a hatalmas bulikat új otthonukban.


A villában tehát zajlik az élet. Az eddig beköltözött hét ember legutóbb például azt a feladatot kapta, hogy névtelenül alkossanak véleményt társaikról. Laci, az új lakó, katonás stílusával azonnal kiérdemelte a falkavezér címet, és Olivér kicsit nehezményezte ezt is. Gigire hárman szavaztak, hogy őt bírják a legjobban. Éva pedig minden negatívumot bezsebelt: nem szeretnek vele lakni, nem való a villába, idegesítő, egoista és rendetlen. A szőke lány persze nem keseredett el, és egy cigaretta kíséretében arról szónokolt, hogy ez jó, mert így legalább nem tekinthető semleges embernek.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Alekosz továbbra is ontja a furcsaságokat, és amíg mindenki más tréningruhában lófrál, ő nyakkendőben és ingben feszeng. Egyre jobban tetszik neki a budaörsi Zsófi, és elég sajátos módon ostromolja a lányt. Lilu, a VV női műsorvezetője látszólag odavan Alekoszért, minden alkalommal róla áradozik. Ma a Rosszkislányok csapatából választhatunk egyet, aki beköltözik majd a villába. Mi pedig izgatottan várjuk, hogy mivel rukkolnak elő a ValóVilág lakói.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.