sztriptíztáncosnő szilikoncica VV Szandika Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felháborodtak a ValóVilág táncoslányának viselkedésén rokonai.

A Villa műanyag lánya nem mindig volt szőke, sőt gigászi mellek és egy felpumpált száj sem díszítette testét régebben. Találtunk egy képet, ahol egy helyes, átlagos lány ücsörög egy családi ebéden, aki nem más, mint Szandika. Az egyik közösségi portálon bukkantunk a három éve készült fotóra.


Nemcsak a múltbéli helyes arcra, hanem egy unokatestvér lesajnáló kommentjeire is rátaláltunk. "Mire kijössz a villából lehet, hogy már családod sem lesz, csak a te fajtáid ismernek meg, te szerencsétlen!!! Szegény mamádat, anyudat és apudat sajnálom, mint a családodat, akik felneveltek. Én csak az unokatesód vagyok!"- írta a rokon. Mielőtt beköltözött volna a szilikoncica a luxusbörtönbe, azért még volt ideje gyorsan reagálni a kedves rokon által küldött bejegyzésre. "Szerencsétlen?... ti csak amikor történik valami, akkor szóltok hozzám... amúgy meg le sem szarjátok a fejem... és ne magadfajtázz, mert sokkal több mindenem lesz az életben, mint nektek... ti megvagytok a saját magatok kis unalmas, langyos közegében, de én ennél jobb életet csinálok magamnak... ja, és apát meg nem kell sajnálni... mert ő támogat engem" - válaszolt Szandika. Úgy tudjuk, a 20 éves lány Tökölön él a nála majd' 40 évvel idősebb Sanyijával, tehát független a családjától, akik ezek szerint támogatják őt.

Németh Kristófot elhagyta a felesége!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101203-nemeth-kristofot-elhagyta-a-felesege.htmlSzandika vetkőzött, és ágyba bújt Alekosszalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-nemeth-kristofot-elhagyta-a-felesege.htmlKözös megegyezéssel félreizélni - pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101129-kozos-megegyezessel-felreizelni-pasiszemmel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.